• image
Wij sturen regelmatig (zo ongeveer eenmaal per twee maanden) een nieuwsbrief uit waarin we het laatste nieuws over Na' Guará bundelen. Dé ideale manier om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van Na' Guará. Schrijf je in via onderstaande module.
10/04/16

Nieuw programma online!

Ook voor 2017 zitten nog heel wat leuke evenementen in de pipeline. De bevestigde evenementen vind je onder "agenda".

Natuurlijk is het ook steeds mogelijk om ons in te huren op personeelsfeesten, verjaardagsfeestjes, babyborrels,... Meer informatie? Contacteer ons en we maken binnen de 24h een gepersonaliseerde offerte op!

Meer informatie
28/08/16

Backstay Food Adventures

Op vrijdagavond 7 oktober nemen wij de keuken van de Backstay Bar in Gent over. We serveren er typische Venezolaanse gerechten in een avontuurlijke omgeving. Hoe je zelf ook de voeten onder tafel kan schuiven, vind je op de webpagina van Backstay Food Adventures.

Reserveren
16/05/2016

Barrio Cantina Antwerpen: geslaagde opener van het festivalseizoen!

Met het Barrio Cantina-festival van Polé-Polé trapten we van 13 tot 16 mei het foodfestivalseizoen af met onze vernieuwde truck.

We kunnen nu al zeggen dat onze inspanningen van de afgelopen maanden (letterlijk) in de smaak vielen, want we kregen enorm veel positieve commentaren. Sommige mensen kwamen zelfs tientallen empanadas ophalen (frigobox in de hand!) om met de familie thuis te delen!

Bekijk de beelden
04/05/2016

Truck in een nieuw kleedje!

Voor het nieuwe festivalseizoen werd onze truck in een nieuw, exotisch kleedje gestopt door Studio Rova. Het resultaat viel in Antwerpen alvast in de smaak én... er volgt meer!

Het nieuwe kleedje in al zijn glorie
30/03/2016

Niet te zat, Rudy!

In de vorige newsflash beloofden we een fles rum te verloten onder al diegenen die het nieuws van Na' Guará deelden op hun Facebook. De onschuldige kinderhand wees Michael Pintelon aka Rudy aan als winnaar. Proficiat én vergeet niet: drink met mate(n)!

Bekijk het hier
12/02/2016

Video: Hoe spreek je Na' Guará uit?

Wij sleepten enkele onschuldige zielen voor de camera om voor eens en voor altijd te vast te leggen hóe Na' Guará nu precies uitgesproken moet worden.

Bekijk de video