Na' Guará zorgt vanuit een Zuid-Amerikaans aandoende foodtruck voor een waaier aan verrassend frisse gerechten met klinkende namen als arepa's (het nationale gerecht van Venezuela en Colombia), pastelitos, tostones (gefrituurde bananenschijfjes), empanadas (deegflapjes van maïsmeel) pepito's (Venezolaanse hamburgers).

Na’ Guará is daarmee dé oplossing om elk type feestje op te fleuren. Of het nu om  verjaardagsfeestjes, babyborrels, voorstellingen of bedrijfsfeestjes gaat!

Authentiek Menu


Na' Guará schotelt u unieke, verse en overheerlijke Zuid-Amerikaanse gerechten. Gerechten die voor vele Zuid-Amerikanen dagelijkse kost zijn en die luisteren naar namen als pepito, empanada, pastelito, tostón en arepa!

Na' Guará


Vanuit een gezellige FoodTruck zorgt Na' Guará voor een verrassende mix van frisse gerechten met een sterke Zuid-Amerikaanse toets in een authentieke omkadering.

Locatie


Na’ Guará is dé oplossing om elk event van een zwoele, Zuid-Amerikaanse toets te voorzien. Of het nu om verjaardagsfeestjes, babyborrels, voorstellingen of bedrijfsfeestjes gaat: wij komen tot bij u

Recente video
 
De correcte uitspraak van de Venezolaanse uitdrukking "Na' Guará" 
Wij sturen regelmatig (ongeveer eenmaal per twee maanden) een nieuwsbrief uit waarin we het laatste nieuws over Na' Guará bundelen. Dé ideale manier om op de hoogte te blijven over het reilen en zeilen van Na' Guará. Schrijf je in via onderstaande module.

Wil je onze nieuwtjes onmiddellijk op de website lezen? Klik dan hier!
[E-MAIL] team@naguara.catering      

[TELEFOON] +32 (0)483 653 151

[ADRES] Sint-Jacobsnieuwstraat  106 / 9000 Gent / België 

[BTW] BE0500.735.477